Tuinaanleg

Hoe gaan wij te werk?

Snel en schoon
Om u zo min mogelijk overlast te bezorgen doen wij ons uiterste best zo efficiënt mogelijk te werken. Na het treffen van de nodige voorbereidingen streven wij er naar uw tuin in één keer aan te leggen. We voeren het afval voor u af en zorgen er voor dat we uw perceel keurig netjes achterlaten.

Flexibel
Mocht u tijdens de aanleg van uw tuin tóch nog iets willen veranderen aan het definitieve tuinontwerp, dan is dat geen enkel probleem. Ons team heeft alle expertise in huis om de beoogde wijzigingen zo creatief en mooi mogelijk in het oorspronkelijke plan in te passen.  

Modern en ecologisch doordacht
Als het even kan, proberen wij de modernste technieken toe te passen en doen we ons best om uw tuin zo ecologisch vriendelijk mogelijk in te richten.

Beplantingsgarantie
Het project is opgeleverd, nu kunt u genieten van uw nieuwe tuin. Maar wat te doen als er iets mis gaat met de beplanting, ondanks uw goede zorgen? Geen nood, u mag rekenen op één jaar garantie op de volledige beplanting*.

*mits u kunt aantonen dat u uw tuin naar behoren heeft beheerd en behoudens plantenschade veroorzaakt door extreme weersomstandigheden en overige schadelijke invloeden van buitenaf.