Tuinontwerp

Wat kunt u van ons verwachten?

Kennismakingsgesprek
Voordat onze ontwerper voor u aan de slag gaat, moeten we u goed leren kennen. Immers, u bent degene die van uw tuin wilt gaan genieten, elke dag weer. Daarom hechten wij veel belang aan een gedegen kennismaking. Tijdens dit gesprek maken wij een inventarisatie van de bestaande situatie en worden uw wensen in kaart gebracht.

Schetsontwerp
Op basis van de verkregen informatie presenteren wij u een eerste tuinschets. Op deze manier gaat uw toekomstige tuin voor u leven en kunt u zien of het ontwerp precies naar wens is of misschien nog enige aanpassing behoeft. Pas als u optimaal tevreden bent over het uiteindelijke tuinontwerp en beplantingsplan gaan we het voor u uitvoeren.

Onderhoudsarm
Vrije tijd is schaars. Als specialist in het ontwerpen en aanleggen van onderhoudsarme tuinen streven wij er naar om uw perceel zodanig in te richten, dat het minimaal onderhoud vergt en er toch altijd verzorgd uitziet.  

Compleet
Als allround hoveniersbedrijf bieden wij u een compleet concept inclusief vijver of waterpartij, sierbestrating en tuinafscheiding. Naar wens kunnen we tuinaccessoires in het ontwerp betrekken én leveren, zoals verlichting, pergola’s, tuinhuisjes, meubilair, vuurkorven en overige warmtebronnen.

Tip Top garantie
Dankzij ons ervaren en creatieve team kunt u vertrouwen op een prachtig eindresultaat!