Tuinaccessoires

Hoe kunt u uw tuin nóg sfeervoller maken?

Tuinmeubelen
Wij leveren alle mogelijke tuinsets, van oerdegelijk tot super luxe, perfect aansluitend op het interieur van uw huis en het type van uw tuin.

Tuinverlichting

Een mooie tuin valt of staat bij de juiste belichting. Voor optimale verlichting hebben wij o.a. gekozen voor het dealerschap van KLS. Deze fabrikant heeft een uitgebreide collectie duurzame armaturen, van klassieke buitenlampen tot moderne designverlichting.

Pergola of tuinhuis

Als u de ruimte heeft, is uw tuin helemaal af als u een pergola of tuinhuis plaatst. Ook deze attributen behoren tot ons assortiment en wij kunnen u alle soorten en maten leveren. Eventueel speciaal voor u op maat gemaakt!

Terrasverwarmer
Als het kouder wordt, wilt u toch ook nog graag buiten in uw tuin verblijven? Hiertoe bieden wij u diverse warmtebronnen aan, zoals vuurkorven en aangename terrasverwarmers in allerlei uitvoeringen.

Ziet u het al voor u?
Comfortabel onder de pergola in uw sfeervol verlichte tuin en behaaglijk warm bij de tuinhaard? Bij ons is alles mogelijk, we doen ons uiterste best om uw tuinbeleving tot in perfectie compleet te maken.